top of page

TE KOOP: Kaalheidersteenweg KerkradeTwee nieuwbouwwoningen te koop!


Te koop twee-onder-een-kapwoning met carport en diepe achtertuin vanaf €354.000 von


Kavelgrootte ca: 450 m2 per kavel.


Op deze ruime kavel wordt een twee-onder-een-kapwoning gerealiseerd. Deze nog te bouwen moderne en zeer energiezuinige (energielabel A+++/ nul-op-de-meter is ook mogelijk als optie) twee-onder-een-kapwoning is gelegen aan parallelweg van de fraai opgeknapte Kaalheidersteenweg in Kerkrade. De woning heeft door de grote raampartijen veel lichtinval en er wordt met duurzame materialen gebouwd. De woning wordt uitstekend geïsoleerd en voldoet uiteraard aan de BENG normen.


De woning beschikt over een woonoppervlak van ca. 103 m². De lichte woonkamer heeft een optimaal tuincontact. De tuin weerspiegelt het Limburgse heuvellandschap en kent een behoorlijk hoogteverschil vanaf de woning tot het einde van de tuin. De aan de voorzijde van de woning gesitueerde open keuken staat in verbinding met de eetkamer die naadloos overgaat in de woonkamer. De woonkamer kan worden voorzien van openslaande deuren.


De eerste verdieping beschikt over drie slaapkamers en badkamer die je naar eigen inzicht tot een droombadkamer kunt ontwerpen. Tevens bevindt zich hier een technische ruimte met de opstelplaats van de Warmte-Terug-Win installatie en de witgoedaansluitingen.


Begane grond:

Entree; ontvangsthal met trapopgang, meterkast, garderobe en een separaat toilet; woonkamer met veel lichtinval; woonkeuken met legio mogelijkheden en de eetkamer.De garage kan worden uitgebreid met een deur aan de achterzijde en een ruime berging.


Eerste verdieping:

Overloop, technische ruimte met WTW-unit, wasruimte; drie slaapkamers; een badkamers met inloopdouche en wastafel.


Materiaalgebruik:

Jullie nieuwe, energiezuinige woning wordt volledig gebouwd met cellenbeton. Cellenbeton is heel licht van gewicht - tot 80% lichter dan traditioneel beton - en heeft een aantal zeer gunstige eigenschappen die het wooncomfort verhogen. Het is zeer goed akoestisch isolerend en daarnaast is het goed warmte- en koude-isolerend. In de winter blijft de warmte binnen en de kou buiten en in de warme zomermaanden houdt het de warmte buiten en blijft het binnen goed op temperatuur.


Ook is cellenbeton goed vochtregulerend, het binnenklimaat is daardoor aangenaam. De slimme combinatie van het bouwen met cellenbeton, het gebruikte isolatiemateriaal en de warmte terugwin-installatie zorgen voor een minder hoge elektriciteitsrekening. Het geschatte verbruik voor het warmhouden van de woning is 40% van het verbruik van een traditionele woning.


De woning heeft niet voor niets een A+++ label. We bieden een nul-op-de-meter pakket, een uniek samengesteld pakket dat door toepassing van diverse energiebesparende materialen zorgt voor een zeer gunstige energierekening en een A++++ label: “nul-op-de-meter”. In dit pakket worden de kunststof kozijnen vervangen aluminium kozijnen met triple glas (drie in dikte verschillende lagen, die zorgen voor uitstekende thermische en geluidsisolatie), wordt de voordeur geleverd in aluminium met een venster, zijn de garagevloer en -wanden geïsoleerd en worden extra zonnepanelen geplaatst.


Algemeen:

Voor deze woning is een uitgebreide optielijst aanwezig om de woning naar wens te laten bouwen. De makelaar kan deze met jullie samenstellen. Vervolgens kun je samen met de uitvoerend aannemer de woning naar wens alles laten afbouwen zoals extra stopcontacten, binnen stucwerk of keuken en badkamer installatie.


-Ventilatie unit met warmteterugwinning.

-Plat dak met zonnepanelen installatie met een vermogen ca. 2 kWp

-Nagenoeg behangklare wandafwerking.

-Glad afgewerkte vloeren.

-De buitenkozijnen, ramen worden uitgevoerd in kunststof RAL 7016 antraciet.

-Het hang- en sluitwerk van buitenkozijnen voldoet aan inbraakwerendheidsklasse 2, zoals omschreven in NEN 5096.

-Standaard binnendeuren

-De woning wordt geleverd exclusief sanitair en keuken


Comments


bottom of page