top of page

Interview met onze klant: Besselink Licht in Duiven

Sentjens Vastgoed Advisering is betrokken geweest bij de ontwikkeling van 7.000m2 retail voor Besselink licht in Duiven. We spraken met Marcel Besselink over zijn ervaringen met ons.


“Als toonaangevende groothandel in verlichting met eigen winkels is een goed onderkomen natuurlijk een must. Nadat we te horen kregen dat we onze verlichtingsoutlet moesten verplaatsen wegens de komst van een nieuwe Hornbach vestiging op onze locatie, diende zich de mogelijkheid aan om een perceel van 7.000m2 te kopen in de nabijheid van ons oude pand in Duiven.


Henk was al bekend binnen ons netwerk en doordat hij nauw betrokken is geweest bij de planontwikkeling van de Mediamarkt te Duiven was de keuze snel gemaakt om hem ook bij ons nieuwbouwproject te betrekken. Henk onderscheidt zich door zijn netwerk binnen de vastgoedsector, zijn vakkundig optreden gecombineerd met een zeer prettige persoonlijkheid. Hij heeft er naast zijn eigen inbreng voor gezorgd dat de juiste experts op het goede moment aan tafel zijn gebracht waardoor het vergunningentraject met de gemeente Duiven soepel is verlopen. Daarnaast hebben Henk en zijn zoon Thijmen ons succesvol begeleid bij het vinden van 2 gerenommeerde huurders voor ons nieuwe pand.


Als familiebedrijf hechten wij veel waarde aan de relatie met onze zakenpartners. Al snel merkten we dat dit goed zat bij Henk. Een integer persoon die zich netjes aan zijn woord houdt en ook erg betrokken bleef bij het project. Het traject is gestart in april 2018 en na ruim 2,5 jaar volledig opgeleverd.


Henk en Thijmen hebben een wezenlijke rol gespeeld in de ontwikkeling van ons nieuwe bedrijfspand van start tot oplevering en bij het vinden van huurders. De diensten van Sentjens Vastgoed Advisering zou ik dan ook zeer zeker aanbevelen aan anderen!”
Comentários


Os comentários foram desativados.
bottom of page