top of page
Gebouw
Sentjensvastgoed-11_edited.png

Henk A.M. Sentjens

 

 

 

Als onafhankelijk vastgoed adviseur willen wij onze klanten begeleiden bij vastgoed ontwikkelingen, transformaties, verhuur of verkoop. Henk Sentjens heeft ruim 30 jaar ervaring binnen het vastgoed. Diverse leidinggevende functies heeft hij bekleed.  

In 2000 heeft hij succesvol de MRE opleiding in Amsterdam afgerond. Sinds 2006 RICS lid. 

Sentjens vastgoed staat voor langdurige relaties met zijn klanten, vertrouwen en een goed doordacht vastgoed advies. Zo zijn diverse mooie en succesvolle projecten tot stand gekomen.  

Nieuwbouwontwikkelingen en transformaties duren soms meerdere jaren. Belangrijk hierbij is om gedurende de doorlooptijd de mogelijkheid voor wijziging open te houden. Op die manier komen projecten tot stand die voldoen aan de eisen en wensen van de tijd. 

Vastgoedbeleggingen worden niet breed over de markt bekend gemaakt. Selectief wordt naar een koper gezocht waar 1op1 gesprekken mee gevoerd worden. 

Gebouw

Eind 2017 ben ik afgestudeerd aan de HEAO in Sittard. Ik heb hier de opleiding commerciële economie gevolgd. De diverse stages die ik tijdens mijn studie heb gedaan, waren altijd binnen de vastgoedsector. Zo heb ik een aantal maanden rondgelopen bij Vastgoedbeheer Limburg en een half jaar meegewerkt binnen het team van Grouwels Vastgoed. Mijn afstudeerscriptie heb ik geschreven voor Stienstra. Het bedrijf waar mijn vader bijna 30 jaar geleden zijn carrière begon.  

Na de schoolbanken ben ik direct in het bedrijf gerold. In die drie jaren dat ik hier werkzaam ben heb ik ook al genoeg ervaring opgedaan. Alles is voorbijgekomen: ontwikkelen van grootschalig vastgoed, verkooptransacties, zoektochten naar huurder, noem maar op. De korte lijnen bij ons op kantoor zorgen ervoor dat wij ontzettend flexibel zijn. 

 Mede door die flexibiliteit heb ik besloten om afgelopen jaar de woningtak op te richten. Mensen helpen hun woning te verkopen of te helpen met hun zoektocht naar een nieuw thuis is iets waar ik energie van krijg. Daarnaast vind ik het ook belangrijk om op eigen benen te staan en ervaring op te doen. 

Sentjens vastgoed is dus gespecialiseerd in diverse vastgoedvragen, waarbij op een betrokken, persoonlijke en respectvolle manier wordt samengewerkt met onze klanten. 

Sentjensvastgoed-9_edited.jpg

Thijmen W.K.J.M. Sentjens

bottom of page